Derma peel

45 minuten             €67,50

Tijdens de Derma Peel behandeling wordt er gewerkt met een fruitzuurpeeling. Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten om vervolgens plaats te maken voor nieuwe en gezonde cellen. Hierdoor kunnen rimpels, diepe groeven in de huid, acne en couperose minder worden of zelfs verdwijnen. Ook voor een gevoelige of droge huid is een fruitzuurpeeling erg goed! Na een fruitzuurpeeling is de huid in staat het vocht langer vast te houden, hierdoor zal een droge en vochtarme huid dus veel fijner aanvoelen.

 

De dieptewerking van de fruitzuurpeeling is afhankelijk van een aantal dingen: 

- De sterkte van de peeling (er zijn verschillende soorten en sterktes zodat de peeling helemaal aan de huid kan worden aangepast)

- De duur van de fruitzuurpeeling. Het aantal minuten dat de peeling in de  huid trekt verschilt per persoon en per behandeling. In een kuurbehandeling bouw je de duur en de sterkte van de peeling op zodat het een optimaal resultaat heeft!

- De frequentie van de behandeling. Het beste resultaat kunt u behalen door een kuurbehandeling te doen. Dit houdt in dat u binnen 6 weken tijd één keer per weer voor een behandeling langskomt. Voor de kuurbehandeling kijkt u bij Say Goodbye to Wrinkles Kuurbehandeling

 

Voordat we gaan behandelen met een fruitzuur wordt er altijd een intake gesprek gevoerd. Hierbij gaan we de huid bekijken, en kunnen we ook aan de hand van de intake vragenlijst beoordelen welke peeling we gaan gebruiken. Een intake gesprek duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en is helemaal gratis als u besluit de behandeling of kuur te ondergaan!

 

Als extra musthave kunt u deze behandeling uitbreiden met een Cenzaa Ampul (vanaf €7,50 extra per behandeling) of een van de heerlijke Botuline Maskers.

 

Deze behandeling bestaat uit: Geurreis, welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, powerserum (of uit te breiden met een ampul vanaf €7,50 extra per behandeling), fruitzuurpeeling, het neutraliseren van de huid, lotion, powerserum, oogcrème, 24h-crème en de bodymist in uw gekozen geur.

 

Na de behandeling kunt u even rustig bijkomen met een glas water of een heelijk kopje Cenzaa thee.