Say goodbye to wrinkles

60 minuten               €90,-

 

Deze behandeling is de bron van huidverjonging en huidverbetering. U kunt deze behandeling prachtig toepassen in het begin van het najaar. Ook is deze behandeling mogelijk in kuurverband voor een fantastisch resultaat! Voor de kuurbehandeling klik hier

 

Tijdens deze behandeling wordt er een fruitzuurpeeling en een bindweefselmassage uitgevoerd. Dit is dus de perfecte behandeling voor huidverbetering en huidverjonging!

 

Als extra musthave kunt u deze behandeling uitbreiden met een Cenzaa Ampul (vanaf €7,50 extra per behandeling) of een van de heerlijke Botuline Maskers.

 

De dieptewerking van de fruitzuurpeeling is afhankelijk van een aantal dingen: 

- De sterkte van de peeling (er zijn verschillende soorten en sterktes zodat de peeling helemaal aan de huid kan worden aangepast)

- De duur van de fruitzuurpeeling. Het aantal minuten dat de peeling in de  huid trekt verschilt per persoon en per behandeling. In een kuurbehandeling bouw je de duur en de sterkte van de peeling op zodat het een optimaal resultaat heeft!

- De frequentie van de behandeling. Het beste resultaat kunt u behalen door een kuurbehandeling te doen. Dit houdt in dat u binnen 6 weken tijd één keer per weer voor een behandeling langskomt. Voor de kuurbehandeling kijkt u bij Say Goodbye to Wrinkles Kuurbehandeling 

 

Voordat we gaan behandelen met een fruitzuur of bindweefselmassage wordt er altijd een intake gesprek gevoerd. Hierbij gaan we de huid bekijken, en kunnen we ook aan de hand van de intake vragenlijst beoordelen welke peeling we gaan gebruiken. Een intake gesprek duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en is helemaal gratis als u besluit de behandeling of kuur te ondergaan!

 

Deze behandeling bestaat uit: Geurreis, welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, powerserum (of uit te breiden met een ampul vanaf €7,50 extra per behandeling), bindweefselmassage, fruitzuurpeeling, het neutraliseren van de huid, lotion, powerserum, oogcrème, 24h-crème en de bodymist in uw gekozen geur.

 

Na de behandeling kunt u even rustig bijkomen met een glas water of een heelijk kopje Cenzaa thee.