Say goodbye to wrinkles kuurbehandeling

6 behandelingen, totaal €329,-*

Inclusief gratis Advanced Skincare VIP box t.w.v € 64,50

 

Tijdens deze kuurbehandeling wordt er 6 weken lang één keer per week een fruitzuurpeeling en/of een bindweefselmassage uitgevoerd. Dit is dus de perfecte kuurbehandeling voor huidverbetering en huidverjonging! 

 

De dieptewerking van de fruitzuurpeeling is afhankelijk van een aantal dingen: 

- De sterkte van de peeling (er zijn verschillende soorten en sterktes zodat de peeling helemaal aan de huid kan worden aangepast)

- De duur van de fruitzuurpeeling. Het aantal minuten dat de peeling in de  huid trekt verschilt per persoon en per behandeling. In een kuurbehandeling bouw je de duur en de sterkte van de peeling op zodat het een optimaal resultaat heeft!

- De frequentie van de behandeling. Het beste resultaat kunt u behalen door een kuurbehandeling te doen. Dit houdt in dat u binnen 6 weken tijd één keer per weer voor een behandeling langskomt. Voor de kuurbehandeling kijkt u bij Say Goodbye to Wrinkles Kuurbehandeling 

 

Voordat we gaan behandelen met een fruitzuur of bindweefselmassage wordt er altijd een intake gesprek gevoerd. Hierbij gaan we de huid bekijken, en kunnen we ook aan de hand van de intake vragenlijst beoordelen welke peeling we gaan gebruiken. Een intake gesprek duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en is helemaal gratis als u besluit de behandeling of kuur te ondergaan!

 

Als extra musthave kunt u deze behandeling uitbreiden met een Cenzaa Ampul (vanaf €7,50 extra per behandeling) of een van de heerlijke Botuline Maskers.

 

Deze behandeling bestaat uit: Geurreis, welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, powerserum (of uit te breiden met een ampul vanaf €7,50 extra per behandeling), bindweefselmassage, fruitzuurpeeling, het neutraliseren van de huid, lotion, powerserum, oogcrème, 24h-crème en de bodymist in uw gekozen geur.

 

Het behandelscheme ziet er als volgt uit:

1e behandeling   60 minuten   Fruitzuurpeeling en Bindweefselmassage

2e behandeling   45 minuten   Bindweefselmassage

3e behandeling   45 minuten   Fruitzuurpeeling

4e behandeling   45 minuten   Fruitzuurpeeling

5e behandeling   45 minuten   Bindweefselmassage

6e behandeling   45 minuten   Fruitzuurpeeling

 

Na de behandeling kunt u even rustig bijkomen met een glas water of een heelijk kopje Cenzaa thee.

 

Tijdens een kuurbehandeling is het van belang dat u thuis alleen de producten van het 6 stappenplan van Cenzaa gebruikt. Alleen dan kunnen we de huid in topconditie krijgen. 50% van de huidverbetering kan ik voor u doen tijdens de behandelingen, de andere 50% doet u zelf thuis met de producten van Cenzaa! 

 

De prijs is inclusief:

- Intake gesprek

- Huiddiagnose

- De 6 behandelingen van deze kuur

- Huidadvies

- Cenzaa Giftcard (Cenzaa spaarkaart)

- Advanced Skincare VIP box*

 

*U krijgt bij vooruitbetaling van het gehele kuurbedrag (€ 329,-) de Advanced Skincare VIP Box met 7 miniaturen t.w.v €64,50 aangepast aan uw huidtype er helemaal gratis bij! Zo kunt u ook thuis uw huid goed verzorgen en beschermen met de producten van Cenzaa.