Discovery Kit behandeling

30 minuten                     €99,-                  + gratis exclusieve cadeaubox t.w.v € 135!

Let op! Dit is een kennismakingsbehandeling van 30 minuten die je gratis bij de Discovery Kit krijgt.

We beginnen de behandeling met het maken van een huidanalyse, afhankelijk van uw huidtype worden de producten tijdens de behandeling op de huid aangepast. 

 

De behandeling bestaat uit: Geurreis, het welkomstritueel, dit is een korte massage van de nek en de schouders zodat u lekker in de ontspanning kunt komen, een zachte reiniging van het gezicht, een dieptereiniging door middel van een peeling, een gezichtsmasker met tijdens het masker een ontspannende gezichtsmassage, een power serum, een verzorgende 24-uurs crème en een oogcrème.

 

Als extra musthave kunt u deze behandeling uitbreiden met een Cenzaa Ampul (€ 7,50), het radiofrequent apparaat (anti age!) of een van de heerlijke Botuline Maskers.

Ter afsluiting van de behandeling krijgt u nog een lekker kopje Cenzaa thee. 

Ook krijgt u de exclusieve luxe cadeaubox met 7 producten aangepast aan uw huidtype t.w.v € 135 gratis mee naar huis! Zo kunt u na de behandeling thuis ook genieten van de huidverbeterende producten van Cenzaa. De box wordt dus geleverd met 7 producten (welke in grootte verschillen van 10 ml tot 100ml) een luxe toilettas én een kortingsvoucher ter waarde van € 64,-