RYJVK Golden Soak Experience - 90 minuten

De unieke Silver Soak Experience en Golden Soak Experience bevatten een aantal bijzondere hoogtepunten die je meevoeren langs de ruige kustlijn van betoverend Ijsland. 

 

Dit is de inhoud van de behandeling:
RYJVK THERMAL CLEANSING MIX
Droom weg met een romig en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en botanische extracten. Jouw huid wordt tot in de diepste huidlagen gereinigd.

RYJVK SKIN POLISH
Een unieke combinatie van fruitzuren én fruitenzymen zorgt ervoor dat dode huidcellen op een effectieve wijze worden verwijderd. Deze polish verbetert de huidteint en geeft je huid een schitterende glow.

RYJVK SOAK MASK
Je ervaart een verfrissend gelmasker, dat na het aanbrengen verandert in een zacht bruisend schuim en je een sensationele beleving geeft. Deze rustgever zuivert, ontspant en verzacht jouw huid.

RYJVK VITC BOOST
Dit krachtige vitamineshot voorziet de huid van een boost aan energie en wist de sporen van vermoeidheid.

RYJVK VELVETY SENSAGE
Geniet van een ontspannende massage en droom weg op de deining van de golven. (Alleen bij de 90 minuten Experience)

RYJVK GOLD EXPERIENCE
Geniet van een moment van luxe en ervaar verkoeling, een anti-age effect, een rijk gehydrateerde huid en maximaal comfort, dankzij dit masker met een ́touch of gold ́. (Alleen bij de 90 minuten Experience)

RYJVK MINI BODY EXPERIENCE
Ontdek de bijzondere textuur van de Soft Shower Oil en de verfrissing en sensationele geurbeleving van de Enriched Body Cream.

RYJVK FINISHING TOUCH
Een luxe finish vol hoogwaardige werkstoffen die zorgt voor een jeugdige blik en uitstraling. De perfecte afsluiter van jouw droomreis naar IJsland!

90 minuten €89,-

90 minuten incl. de Oxygen module €109,-