RYJVK Silver Soak Experience - 60 minuten

De unieke Silver Soak Experience en Golden Soak Experience bevatten een aantal bijzondere hoogtepunten die je meevoeren langs de ruige kustlijn van betoverend Ijsland. 

 

Dit is de inhoud van de behandeling:
RYJVK THERMAL CLEANSING MIX

Droom weg met een romig en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en botanische extracten. Jouw huid wordt tot in de diepste huidlagen gereinigd.

RYJVK SKIN POLISH
Een unieke combinatie van fruitzuren én fruitenzymen zorgt ervoor dat dode huidcellen op een effectieve wijze worden verwijderd. Deze polish verbetert de huidteint en geeft je huid een schitterende glow.

RYJVK SOAK MASK
Je ervaart een verfrissend gelmasker, dat na het aanbrengen verandert in een zacht bruisend schuim en je een sensationele belev-ing geeft. Deze rustgever zuivert, ontspant en verzacht jouw huid.

RYJVK VITC BOOST
Dit krachtige vitamineshot voorziet de huid van een boost aan energie en wist de sporen van vermoeidheid.

CENZAA TOUCH UP MASK
Voeding, een anti age effect, kalmering of hydratie? Je huid wordt voorzien van precies dat masker waar jouw huid om vraagt! Voor een energieke en stralende huid!

RYJVK MINI BODY EXPERIENCE
Ontdek de bijzondere textuur van de Soft Shower Oil en de verfrissing en sensationele geurbeleving van de Enriched Body Cream.

RYJVK FINISHING TOUCH
Een luxe finish vol hoogwaardige werkstoffen die zorgt voor een jeugdige blik en uitstraling. De perfecte afsluiter van jouw reis naar RYJVK.

60 minuten €59,-

60 minuten incl. de Oxygen module €79,-