Welkom in de wereld van Cenzaa

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef een gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen  verrassen met de heerlijke geuren en droom weg naar uw droombestemming!

Bij Divino Wellness wordt gewerkt met ‘s werelds enige cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert. Voor een kennismaking met Cenzaa nodig ik u natuurlijk uit voor een behandeling in de salon!

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid. De producten bevatten geen parabenen, minerale oliën en paraffine en zijn ook niet getest op dieren. Cenzaa is 100% natuurlijk!

Op het gebied van de professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot een van de succesvolste cosmeticamerken. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. Met de ontwikkeling van de PCN2® formulering zorgen alle geavanceerde producten van Cenzaa voor Inside & Outside huidverbetering.

Cenzaa ontwikkeld continue innovatieve producten die voldoen aan de hoogste eisen en verdraagzaamheid. Het resultaat is een luxe resultaatgerichte huidverbetering, waarmee Cenzaa u ook laat genieten van ultieme wellness voor lichaam en geest.

Prijslijst

Cenzaa gezichtsbehandelingen:

45 minuten vanaf € 45,-

Welkomstritueel,  reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage tijdens het intrekken van het masker, serum, oogcrème en 24-h crème.

60 minuten vanaf € 59,-

Welkomstritueel,  reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,  epileren, gezichtsmassage tijdens het intrekken van het masker, serum, oogcrème en 24-h crème.

90 minuten vanaf € 89,-

Welkomstritueel,  reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,  epileren, verven wimpers of wenkbrauwen, uitgebreide gezichts- en hoofdhuid massage tijdens het intrekken van het masker, serum, oogcrème en 24-h crème.

105 minuten vanaf € 99,-

Korte massage van de rug, schouders en nek, welkomstritueel,  reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,  epileren, verven wimpers en wenkbrauwen, uitgebreide gezichts- en hoofdhuid massage tijdens het intrekken van het masker, serum, oogcrème en 24-h crème.

 

Wil je je behandeling uitbreiden en huidverbeterend werken?
Dan kun je deze opties toevoegen aan een van de bovenstaande Cenzaa behandelingen:

Ampul vol voedingsstoffen voor de huid € 8,50

Botuline oogmasker € 12,50,-

Botuline gezichtsmasker € 20,-

Bindweefselmassage 25 minuten € 20,-

Oxygen behandeling (zuurstof-, fruitzuur- en microdermabrasie behandeling in 1) € 20,-

Radiofrequent behandeling (super anti age!) € 25,-

 

Oxygen en Radiofrequent behandelingen

Behaal prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering, huidverstrakking en verjonging in een mum van tijd. Een natuurlijke face lift die pijnloos is en voelt als een heerlijk ontspannende hotstone massage!

Met het apparaat kunnen er 2 verschillende behandelingen worden uitgevoerd:

1. De RadioFrequent behandeling. Dit is een behandeling die voelt als een ontspannende hotstone massage. De applicator die ik over de huid heen beweeg zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt versneld. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de fibroblasten en de collageenvezels in de huid samentrekken waardoor je huidverstrakking krijgt! Dit alles op een geheel pijnvrije manier, de applicator wordt warm en het voelt aan als een hele aangename hotstone massage van het gezicht. Deze behandeling zorgt er dus in korte tijd voor dat de huid strakker wordt en minder rimpels vertoont.

2. De Oxygen behandeling. Dit is een microdermabrasie, zuurstof en fruitzuurbehandeling in 1! Als eerst breng ik een gel aan op de huid. Daarna ga ik met een applicator met opzetstukje waar kristallen op zitten over de huid. Als de gel en het opzetstukje met elkaar in aanraking komen, dan komen er ontelbaar veel luchtbelletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteen spatten. Dit zorgt ervoor dat het zuurstof gehalte in de huid flink omhoog gaat. Hierdoor kunnen werkstoffen vele malen beter worden opgenomen in de huid. Daarnaast wordt de bovenste laag van de huid (de laag met dode huidcellen) geëxfolieerd waardoor er een glad en super zacht huidje overblijft. Deze behandeling is in bijna altijd super goed voor de huid, dit verschilt natuurlijk per huidtype en de conditie van de huid. Ook is deze behandeling goed in te zetten tegen acné littekens, rimpels en pigmentvlekken.

Vooral de combinatie van deze twee behandelingen zorgt voor mooie huidresultaten, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor één van de twee behandelingen kiezen en deze toevoegen aan een Cenzaa gezichtsbehandeling.

 

Prijzen oxygen en radiofrequent behandelingen

Oxygen behandeling 45 minuten € 69,-

reiniging, oxygen behandeling,  onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage tijdens het intrekken van het masker, serum, oogcrème en 24-h crème.
 In kuurverband € 400,- (6 weken lang 1 keer per week)

 

Oxygen + RadioFrequent behandeling 75 minuten € 99,-

reiniging, oxygen behandeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage (kiezen uit ontspannend of bindweefsel), masker, serum, oogcrème en
24-h crème. 
In kuurverband € 589,- (6 weken lang 1 behandeling per week) + gratis discovery kit t.w.v € 135,- met 7 producten (complete huidverzorgingslijn) van Cenzaa om thuis de huid goed te verzorgen gedurende de kuur!