Oxygen en RadioFrequent behandelingen

Behaal prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering, huidverstrakking en verjonging in een mum van tijd. Een natuurlijke face lift die pijnloos is en voelt als een heerlijk ontspannende hotstone massage!

Met het apparaat kunnen er 2 verschillende behandelingen worden uitgevoerd:

1. De RadioFrequent behandeling. Dit is een behandeling die voelt als een ontspannende hotstone massage. De applicator die ik over de huid heen beweeg zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt versneld. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de fibroblasten en de collageenvezels in de huid samentrekken waardoor je huidverstrakking krijgt! Dit alles op een geheel pijnvrije manier, de applicator wordt warm en het voelt aan als een hele aangename hotstone massage van het gezicht. Deze behandeling zorgt er dus in korte tijd voor dat de huid strakker wordt en minder rimpels vertoont.

2. De Oxygen behandeling. Dit is een microdermabrasie, zuurstof en fruitzuurbehandeling in 1! Als eerst breng ik een gel aan op de huid. Daarna ga ik met een applicator met opzetstukje waar kristallen op zitten over de huid. Als de gel en het opzetstukje met elkaar in aanraking komen, dan komen er ontelbaar veel luchtbelletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteen spatten. Dit zorgt ervoor dat het zuurstof gehalte in de huid flink omhoog gaat. Hierdoor kunnen werkstoffen vele malen beter worden opgenomen in de huid. Daarnaast wordt de bovenste laag van de huid (de laag met dode huidcellen) geëxfolieerd waardoor er een glad en super zacht huidje overblijft. Deze behandeling is in bijna altijd super goed voor de huid, dit verschilt natuurlijk per huidtype en de conditie van de huid. Ook is deze behandeling goed in te zetten tegen acné littekens, rimpels en pigmentvlekken.

Vooral de combinatie van deze twee behandelingen zorgt voor mooie huidresultaten, maar je kunt natuurlijk ook altijd voor één van de twee behandelingen kiezen.

 

Prijzen Oxygen behandelingen

Oxygen behandeling 45 minuten € 69,-
inclusief reiniging, epileren, gezichtsmassage, masker en dagverzorging.
of in kuurverband € 400,- (6 weken lang 1 keer per week)

Oxygen + RadioFrequent behandeling 75 minuten € 99,-
inclusief reiniging, epileren, gezichtsmassage (ontspannend/bindweefsel), masker en dagverzorging. 
of in kuurverband € 584,- (6 weken lang 1 behandeling per week) + gratis box t.w.v € 64,50 met 7 miniaturen van Cenzaa om thuis de huid goed te verzorgen gedurende de kuur!


Losse RadioFrequent behandelingen:
In de tabel hieronder staan losse RadioFrequent behandelingen. Deze behandelingen bestaan alleen uit het reinigen van het te behandelen gebied, de behandeling met het RadioFrequent apparaat en als afsluiting van de behandeling wordt er een passende dagverzorging aangebracht

RadioFrequent behandeling Prijs per losse behandeling Prijs per kuur van 6 behandelingen
Gezicht (30 minuten) € 55,- € 320,-
Hals/onderkin (25 minuten) € 39,- € 230,-
Decolleté (25 minuten) € 39,- € 230,-
Ogen (20 minuten) € 30,- € 180,-
Mond (20 minuten) € 30,- € 180,-
Handen (25 minuten) € 39,- € 180,-